ALKÜ AİLESİ ENGEL TANIMIYOR

Kıymetli Alkü Ailesi,

Üniversitemiz Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü, 3 Aralık Dünya Engelliler günü sebebiyle ilki geçen yıl düzenlenen “II.Engelsiz Yaşam Günleri” kapsamında İzmir Bayraklı’da depremden etkilenen aynı zamanda özel eğitime gereksinim duyan “MEB İzmir Bayraklı Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM)” öğrencilerine yardım elini uzatıyor. Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem KALAN hocamızın öncülüğünde, yıkımın en fazla olduğu Bayraklı’da sosyoekonomik açıdan dezavantajlı Bayraklı RAM öğrencilerimize kurum içi yardım kampanyası ile destek olacağız.

Merkezimizin Bayraklı RAM ile yapmış olduğu görüşmeler neticesinde, belirlenen ihtiyaç listesi aşağıda belirtilmiştir. İhtiyaç listesi dışında nakdi herhangi bir bağış veya yardım kabul edilmemektedir. Toplanan yardımlar gönüllü öğrencilerimizin desteği ile kolilenerek kargo sevkiyatları yapılacaktır. Yardım etmek isteyen siz değerli Alkü mensuplarından, ihtiyaç listesinden karşılayabileceğiniz malzemeleri Sağlık Bilimleri Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Seher ÜLKER, Dr. Öğr. Üyesi Didem TÜRKOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Ayça ARACI’ya ulaştırmanızı rica ederiz. Sağlık Bilimleri Fakültesinde ayrılan bir odada malzemeler muhafaza edilecektir.

Engelli bireylerin yaşadığı en büyük engelin, kendi engel durumları değil; başkalarının tutumu, toplumun tutumu ve toplum tarafından yaratılan engeller olduğunu unutmayalım. Gelin bu engelleri birlikte aşalım.

İlginiz ve destekleriniz için şimdiden teşekkürlerimizle…

Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi

Mail : enram@alanya.edu.tr

Tel   : 5106060/4335

İHTİYAÇ LİSTESİ

Not: Paketi açılmış, kullanılmış ikinci el ürünler kabul edilmemektedir. RAM’la yapılan görüşme sonucunda özellikle tablet ve internet sorunları olduğu belirtilmiştir. Tablet konusunda yardımda bulunmak isteyen Alkü mensuplarımızdan atıl durumda bulunan veya bağışlamak istedikleri ikinci el tabletler veya sıfır tabletler de kabul edilecektir.

1) Özbakım Malzemeleri:

2)      Kırtasiye Malzemeleri